Wyłączenie reklam
Twoje konto > Ustawienia witryny > Chcę widzieć reklamę na forum: Tak Nie
Otwieranie linków w nowym oknie:
Twoje konto > Ustawienia witryny > Open External Links in New Window: Tak Nie
Discusforum - Nowa Era
Moderator: Coari
- Pawel M
- nieuleczalnie zakręcony
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania otrzymane: 18 razy
Re: Discusforum - Nowa Era
Coari pisze:W górnej części nawigacji zostały dodane linki do nowych i nieprzeczytanych postów.
super - to akurat bardzo przydatne

450 l + 160l + 120l
+ kilka kostek
+ kilka kostek

Artur a możesz cos zrobic aby po otworzeniu nieprzeczytane posty od razu przekierowało ostatnia stronę tego postu trochę to wkurza.
Dyskowce
- Coari
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania otrzymane: 33 razy
rafal11 pisze:Artur a możesz cos zrobic aby po otworzeniu nieprzeczytane posty od razu przekierowało ostatnia stronę tego postu trochę to wkurza.
To przecież działa, wystarczy kliknac ikonke tematu. To forum tak po prostu ma.
- Coari
Do forum został dodany lightbox, jak działa mozna zobaczyc klikając na pierwsze zdjecie poniżej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dzichu
- zakręcony ponad normę
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania otrzymane: 10 razy
Bardzo fajnie ,lecz powiększenie moim zdaniem słabe (przy niektórych zdjęciach) - powinno być większe. Również mam sugestię w sprawie MCHAT-u.Mianowicie ,czy można wydłużyć listę przeglądanych wiadomości , bo jak naliczyłem ,to mieści się 10 wypowiedzi i tak np: dziś od godz.10:28 do 11:15 i to wszystko , a gdzie reszta przynajmniej tego dnia ?
.Ten przykład dowodzi ,że nie ma co pisać bo przedział czasowy to tylko 47 min

- Coari
Zdjęcia, które są wstawiane w posty jak załączniki są automatycznie zmniejszane do max. szerokości 650px i powiększając takie zdjęcie będziemy widzieć maksymalnie taki własnie rozmiar. Niestety musi być jakiś limit na załączniki bo już w tym momencie zajmują one sporo miejsca na serwerze.
Te ograniczenia nie dotyczą zdjęć wstawianych jako linki z zewnętrznych serwerów.
Czat zachowuje wiadomości przez dobre kilkanaście dni. Na dole czatu jest przycisk 'Archive' - po jego naciśnięciu widzimy wszystkie aktualnie zapisane wiadomości. Znajdę chwilkę to przetłumaczę to co jeszcze po angielsku widnieje na nasze.
Te ograniczenia nie dotyczą zdjęć wstawianych jako linki z zewnętrznych serwerów.
dzichu pisze:Również mam sugestię w sprawie MCHAT-u.Mianowicie ,czy można wydłużyć listę przeglądanych wiadomości , bo jak naliczyłem ,to mieści się 10 wypowiedzi i tak np: dziś od godz.10:28 do 11:15 i to wszystko , a gdzie reszta przynajmniej tego dnia ?.Ten przykład dowodzi ,że nie ma co pisać bo przedział czasowy to tylko 47 min
![]()
Czat zachowuje wiadomości przez dobre kilkanaście dni. Na dole czatu jest przycisk 'Archive' - po jego naciśnięciu widzimy wszystkie aktualnie zapisane wiadomości. Znajdę chwilkę to przetłumaczę to co jeszcze po angielsku widnieje na nasze.
- stanek
- Podziękował: 1 raz
Aniu,Seba dzięki za wszystko ! I życzę powodzenia, !
Zawsze będę wspominał te wszystkie chwile wspólnie spędzone......małą cegiełkę też dołożyłem do tego forum , a jak wspomnę pierwszy zlot to aż łezka się w oku kręci ...... :-) Birdas.......pamiętasz jak mówiłeś żadnych tańców... ;-) Gieniu,Zmudzio,Więcek, Wesoły, Beata i Romek , Skaczący , Irek ,Marcin,Dorota i Andrzej .....itd...itd....i wielu innych..... piękne wspomnienia
Wszystkiego dobrego nowemu właścicielowi .
Nie twórz forum ,stwórz grupę przyjaciół a osiągniesz wszystko co łączy ludzi ;-)
pozdrawiam
hej
Zawsze będę wspominał te wszystkie chwile wspólnie spędzone......małą cegiełkę też dołożyłem do tego forum , a jak wspomnę pierwszy zlot to aż łezka się w oku kręci ...... :-) Birdas.......pamiętasz jak mówiłeś żadnych tańców... ;-) Gieniu,Zmudzio,Więcek, Wesoły, Beata i Romek , Skaczący , Irek ,Marcin,Dorota i Andrzej .....itd...itd....i wielu innych..... piękne wspomnienia
Wszystkiego dobrego nowemu właścicielowi .
Nie twórz forum ,stwórz grupę przyjaciół a osiągniesz wszystko co łączy ludzi ;-)
pozdrawiam
hej
Strength And Honor