Filtr Fluval G6

Moderator: Coari

Awatar użytkownika
kenib
nowicjusz
Posty: 21
Rejestracja: 2016-03-14, 22:49
Lokalizacja: Piekary Śląskie

Filtr Fluval G6

Postautor: kenib » 2016-03-22, 14:00

Witam chciałem się zapytać czy ktoś może z szanownych Forumowiczów miał doczynienie z filtrem Fluval G6 ?


discmarek
niebezpiecznie zakręcony
niebezpiecznie zakręcony
Posty: 157
Rejestracja: 2017-11-11, 00:40
Lokalizacja: 3miasto

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: discmarek » 2018-09-06, 04:11

Pomylka
Ostatnio zmieniony 2018-09-06, 04:11 przez discmarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Z pokora do zycia, z pokora do palet a moze sie uda utrzymac te piekne ryby.

discmarek
niebezpiecznie zakręcony
niebezpiecznie zakręcony
Posty: 157
Rejestracja: 2017-11-11, 00:40
Lokalizacja: 3miasto

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: discmarek » 2018-09-06, 04:12

Mogę się wypowiedzieć o fx6, tego nie znam
Z pokora do zycia, z pokora do palet a moze sie uda utrzymac te piekne ryby.

Awatar użytkownika
Więcek
nieuleczalnie zakręcony
nieuleczalnie zakręcony
Posty: 4018
Rejestracja: 2009-09-22, 20:40
Lokalizacja: Głogów / DE 49434
Podziękował: 3 razy
Podziękowania otrzymane: 3 razy
Kontaktowanie:

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: Więcek » 2018-09-27, 20:30

a FX6 daje radę?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

joker
lekko zakręcony
lekko zakręcony
Posty: 94
Rejestracja: 2010-03-14, 21:51
Lokalizacja: Gdynia
Podziękował: 18 razy
Podziękowania otrzymane: 4 razy

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: joker » 2018-09-27, 21:11

Więcek, mam fx6 w 300l ale z maksymalną długością rurek bo filtr mam w pomieszczeniu za ścianą. Poprzednio miałem 2215 i 2217, tutaj jest zdecydowanie lepsza cyrkulacja, ale bez przesadyzmu z latającymi po akwarium rybami. Jest tak jak być powinno.

Awatar użytkownika
Więcek
nieuleczalnie zakręcony
nieuleczalnie zakręcony
Posty: 4018
Rejestracja: 2009-09-22, 20:40
Lokalizacja: Głogów / DE 49434
Podziękował: 3 razy
Podziękowania otrzymane: 3 razy
Kontaktowanie:

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: Więcek » 2018-09-27, 21:38

ja się właśnie zastanawiam nad tym filtrem . ale akwa 270 cm :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.

Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

discmarek
niebezpiecznie zakręcony
niebezpiecznie zakręcony
Posty: 157
Rejestracja: 2017-11-11, 00:40
Lokalizacja: 3miasto

Re: Filtr Fluval G6

Postautor: discmarek » 2018-09-27, 21:52

No u mnie rury maja 40cm i w akwa robi wirnik, filtr ma moc. Przemysl jak zrobić,, deszczownicy,, czy coś bo w małym akwa będzie wirnik.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Z pokora do zycia, z pokora do palet a moze sie uda utrzymac te piekne ryby.


Wróć do „Filtracja - Woda”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości