Mrożonki wysyłkowo
Moderator: Coari
Jeżeli się zastanawiacie co jeszcze zamówić, to nie bierzcie pokarmów w blistrach.
Nieważne jaka firma, ale gwarantuje Wam, że np. w sercu można spotkać ochotkę albo rurecznika - linia produkcyjna, jakkolwiek ona wygląda, a na pewno jest jedna, to nie jest myte i odkażane miejsce.
Aquamarine mają dobrego kryla. Ładny, duży, różowiutki. Dla większych ryb idealny.
Nieważne jaka firma, ale gwarantuje Wam, że np. w sercu można spotkać ochotkę albo rurecznika - linia produkcyjna, jakkolwiek ona wygląda, a na pewno jest jedna, to nie jest myte i odkażane miejsce.
Aquamarine mają dobrego kryla. Ładny, duży, różowiutki. Dla większych ryb idealny.
DxM pisze:Jeżeli się zastanawiacie co jeszcze zamówić, to nie bierzcie pokarmów w blistrach.
Do mnie właśnie dotarło kilka blistrów z IT, po tym co czytam trochę boje się dawać to rybom.
Pozdrawiam Kuba
- Gmar
- zakręcony ponad normę
- Podziękowania otrzymane: 2 razy
Ja nie mam dobrych wspomnień co do firmy Aquamarine,Zakupiłem kiedyś pokarm w blistrach różnych odmian z przewagą mixów serca ale tez i artemię.Okazało się że w kostkach jest bardzo mało pokarmu a więcej wody.Nie wiem może na taką partię trafiłem ale więcej tym nie karmie a tylko IT,Katrinex no i własne mixy.
-
- niebezpiecznie zakręcony
- Podziękowania otrzymane: 2 razy
kabza16 pisze:Wojtka znajomy do nich jedzie qpuje i potem mu wysyla do domu.adam1977 pisze:chyba nie zrozumiałem twojej wypowiedzi
coś w ten deseń , jak chcesz mogę dać ci na niego namiar , aczkolwiek nawet go nie znam , porostu dostałem na niego namiar i jakoś to leci
a to co ostatnio zamawiałem:
MK 500 – Basic 500g
SW 500 – Basic 500g
Discusmix , tafelka 500g
Discusfood , tafelka 500g
Ikra ryby morskiej, tafelka 500 tego nawet nie tkną
Discusmix intensywna czerwień 500g
MK 500 â?? warzywa plus 500g